Au fost aprobate temele ce vor fi prezentate în cadrul ședințelor Colegiului Prefectural Giurgiu în anul 2024

Sub coordonarea Instituției Prefectului – județul Giurgiu, joi, 25 ianuarie 2024, s-a desfășurat prima ședință a Colegiului Prefectural Giurgiu din acest an.

În cadrul ședinței, a fost prezentată și aprobată tematica orientativă a lucrărilor Colegiului Prefectural Giurgiu pentru anul 2024.

Astfel, în următoarele 11 luni, instituțiile publice deconcentrate din subordinea Instituției Prefectului – județul Giurgiu vor susține prezentări, analize și informări referitoare la activitățile specifice domeniului de competență derulate, totodată existând posibilitatea completării pe parcurs a ordinii de zi cu alte tematici propuse de către conducerea instituţiei sau de către membri Colegiului Prefectural.

Direcţia de Sănătate Publică a județului Giurgiu, Inspectoratul Şcolar Judeţean Giurgiu, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Giurgiu, Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Giurgiu și Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Giurgiu se numără printre instituțiile care își vor prezenta activitatea pe parcursul anului 2024.