Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte

În contextul menținerii riscului de îmbolnăvire cu COVID-19, în scopul asigurării securității și sănătății angajaților în derularea activităților curente, s-au luat următoarele măsuri necesare în scop preventiv:
Începând cu data de 18.05.2020, cererile de eliberare a pașapoartelor simple electronice/pașapoartelor simple temporare se depun la Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte, exclusiv în baza unor programări on-line. Programările online vor fi efectuate pe platforma www.epasapoarte.ro.
Toate persoanele care sunt programate trebuie să respecte ora de programare și să evite așteptarea suplimentară în spațiile destinate publicului.Accesul în locații în vederea depunerii cererilor de eliberare a pașapoartelor va fi permis doar solicitanților și, după caz, reprezentanților legali ai acestora, în baza programărilor online și a documentului de identitate, în original.
Persoanele care intră în incinta instituției sunt obligate să folosească dezinfectantul pentru mâini aflat în spațiul special amenajat.
Se interzice staționarea în incinta (curte și clădire) mai mult timp decât este necesar pentru depunerea/ridicarea documentelor.
Accesul persoanelor în sediul serviciilor publice comunitare este permis cu 5 minute înaintea orei stabilite prin programarea online.
În funcție de evoluția situației la nivel național, măsurile pot fi adaptate și prelungite pentru o perioadă ce va fi stabilită ulterior.
Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijin!