Petiții

Adresa de e-mail pentru transmiterea petițiilor este: petitii@prefecturagiurgiu.ro .
„Petițiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiționarului nu se iau în considerare și se clasează” (potrivit art. 7 din Ordonanța nr. 27/2002 privind reglementarea activității de soluționare a petițiilor, cu modificările și completările ulterioare).
TRIMITE MESAJ:
* Tip persoană:
* Nume:

* Prenume:

E-mail:
Telefon de contact:
* Adresa de domiciliu/adresa de corespondență:
* Județ:

Subiect:

* Conținutul petiției:


Dacă doriți să atașați un fișier acestei sesizări, încărcați-l aici:

Fișierul trebuie să aibă extensia .pdf, .doc, .docx, .zip, .rar, jpeg, jpg, .png, să nu depășească 1MB și să nu conțină diacritice în denumire.
* Cod de siguranță:
(Vă rugăm să completați acest câmp cu cifrele și literele afișate în imaginea de mai jos)

Vă rugăm să apăsați butonul TRIMITE o singură dată și să așteptați mesajul de răspuns.


Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Instituția Prefectului – Județul Giurgiu în scopul soluționării cererii. În vederea realizării acestui scop, datele pot fi dezvăluite unor terți. Datele dumneavoastră sunt stocate pe perioada necesară îndeplinirii atribuțiilor, după care vor fi arhivate potrivit legislației aplicabile. Persoanele ale căror date personale sunt prelucrate de Instituția Prefectului – Județul Giurgiu pot să își exercite drepturile prevăzute de Regulamentul general privind protecția datelor printr-o cerere trimisă la adresa sediului sau la adresa de poștă electronică. Mai multe informaţii puteţi obţine accesând site-ul https://gr.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/protectia-datelor-cu-caracter-personal/ .