Serviciul regim permise și înmatriculări – program

Serviciul public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor din cadrul Instituției Prefectului -Județul Giurgiu funcționează la următoarea adresă:
Mun. Giurgiu, str. Mircea cel Bătrân, nr.36
Tel: 0246.207.288 – disponibil în intervalul 15.00 – 16.30
Fax: 0246 214 502
e-mail: spc@prefecturagiurgiu.ro
Program de lucru cu publicul:
Luni – Joi 8:30-16:30
Vineri 8:30-14:30
Program permise si examinari:
Luni – Marti
– examinare proba teoretica;
– programare proba practica;
– înregistrare dosare examinare
Miercuri 8:30-13:00
– preschimbare permise naționale;
– programare probă practică
– înregistrare dosare examinare

Miercuri 13:00-16:30 – preschimbare permise străine

Joi -Vineri
– preschimbare permise naționale;
– programare probă practică;
– înregistrare dosare examinare;
Audiențele se țin Joi între orele 14:30-16:30.
Activitatea de primire în audiență se va desfășura numai în cazuri cu caracter deosebit, reieșit din situația prezentată în cererea de primire în audiență aprobată de conducere, celelalte cereri de primire în audiență vor fi înregistrate și soluționate ca petiții; audiența se va limita la un interval de maxim 15 minute iar persoanele care participă vor trebui să poarte mască și mănuși de protecție.

Cererile privind activitățile specifice din domeniul înmatriculări și permise de conducere adresate Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, se depun exclusiv în baza unei programări online.
Programările online vor fi făcute pe site-ul oficial al instituției www.drpciv.ro , secțiunea Programări online.
Accesul în incinta sediilor serviciilor publice comunitare va fi permis doar titularilor, după caz persoanelor mandatate/delegate, în baza programărilor online și a actului de identitate – în original.
Toate persoanele care sunt programate trebuie să respecte ora de programare și să evite așteptarea suplimentară în spațiile destinate publicului.
Se interzice staționarea în incinta (curte și clădire) mai mult timp decât este necesar pentru depunerea/ridicarea documentelor.
Accesul persoanelor în sediul serviciilor publice comunitare este permis cu 5 minute înaintea orei stabilite prin programarea online.
Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijin!