Audiențe acordate de către subprefect

Subprefectul județului Giurgiu, domnul Brăgaru Mirel-Dragoș, acordă audiențe în zilele de miercuri, în intervalul orar 12-14, la sediul Instituției Prefectului – Județul Giurgiu, situat în Giurgiu, str. Bucureşti nr. 10.

Pentru înscrierea în audiență, vă rugăm să completați formularul electronic situat aici. Data și ora la care sunteți programat va fi comunicată pe adresa de e-mail completată în formular.

Alternativ, înscrierea în audiență se face și în temeiul unei cereri scrise, telefonic sau la adresa de e-mail a instituției: direct la sediul instituției camera 9 / 10, la telefon 0246 213 999 / 0246 214 526, sau la secretariat1@prefecturagiurgiu.ro . Data și ora la care sunteți programat va fi comunicată pe adresa de contact sau telefonic.

Cererea de înscriere trebuie să conțină cel puțin următoarele date: nume, prenume, localitatea, adresa de contact / telefon și o scurtă descriere a situației care se dorește clarificată.

Activitatea de primire în audiență se va desfășura numai în cazuri cu caracter deosebit, reieșit din situația prezentată în cererea de primire în audiență aprobată de conducere, celelalte cereri de primire în audiență vor fi înregistrate și soluționate ca petiții; audiența se va limita la un interval de maxim 15 minute iar persoanele care participă vor trebui să poarte mască și mănuși de protecție.