Ședință de lucru a Comitetului Județean Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice Giurgiu

Comitetul Județean Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice Giurgiu s-a reunit joi, 29.09.2022, în ședință de lucru, principalele aspecte abordate fiind referitoare la serviciile oferite persoanelor vârstnice instituționalizate și la modalitatea de încadrare și acordare a certificatelor pentru persoanele cu dizabilități. Totodată, a fost prezentată și o informare referitoare la serviciile oferite persoanelor vârstnice din municipiul Giurgiu.
Direcția de Asistență Socială (D.A.S.) Giurgiu este furnizor de servicii sociale, acreditat în condițiile legii, care oferă persoanelor aflate în dificultate următoarele tipuri de servicii: îngrijire la domiciliu, găzduire temporară în Centrul de Primire în Regim de Urgență (C.P.R.U.) și servicii sociale asigurate de Cantina de Ajutor Social.
Pentru a beneficia de aceste servicii, persoanele în cauză trebuie să îndeplinească anumite criterii de eligibilitate. Mai multe detalii în acest sens pot fi obținute de la reprezentanții D.A.S Giurgiu, care pot fi contactați la numărul de telefon: 0246 223 613 (interior 106) sau prin prezentare directă la sediul instituției (adresa: Str. Gloriei, nr. 21, Giurgiu).