Agenda prefectului

17.07.2020 – ședință de lucru (în sistem videoconferință), sub conducerea Prim-ministrului Guvernului României, la care au participat: conducerile ISU Giurgiu, IPJ Giurgiu, IJJ Giurgiu, ITPF Giurgiu, ANPC Giurgiu, ANSVSA Giurgiu, ISCTR Giurgiu, DSP Giurgiu, IST Giurgiu, ITM Giurgiu, Poliția Locală Giurgiu.
10.07.2020 – ședință de lucru (în sistem videoconferință), sub conducerea ministrului afacerilor interne, la care au participat conducerile ISU Giurgiu, IPJ Giurgiu, IJJ Giurgiu și ITPF Giurgiu.
03.07.2020 – ședință de lucru (în sistem videoconferință), sub conducerea ministrului afacerilor interne, la care au participat șefii de structuri centrale și teritoriale, tema fiind stabilirea măsurilor de limitare a îmbolnăvirilor cu COVID-19.
29.06.2020 – ședință de lucru (în sistem videoconferință), pe tema evaluării pagubelor în urma avertizărilor meteorologice și hidrologice.
18.06.2020 – ședință de lucru (în sistem videoconferință), la care au participat șeful ISU Giurgiu și directorul Administrației Naționale ”Apele Române” – subunitatea jud. Giurgiu. Tema ședinței: avertizările meteorologice și hidrologice.
17.06.2020 – şedinţa Comisiei de Dialog Social cu următoarea ordine de zi: Informare privind activitatea Direcţiei de Asistenţă Socială Giurgiu în perioada 2019-2020.
27.05.2020 – ședință ordinară a CJSU Giurgiu privind aprobarea Planului de caniculă și a Planului de riscuri (PAR), la nivelul județului Giurgiu.
23.05.2020 – ședință extraordinară a CJSU Giurgiu (în sistem online) privind stabilirea măsurii de ridicare a carantinei la nivelul cartierului Noua Rudărie din localitatea Prundu.
10.05.2020 – ședință extraordinară a CJSU Giurgiu (în sistem online) privind stabilirea măsurilor de carantină la nivelul cartierului Noua Rudărie din localitatea Prundu.
09.05.2020 – ședință extraordinară a CJSU Giurgiu (în sistem online) privind instituirea măsurii de carantină la nivelul cartierului Noua Rudărie din localitatea Prundu.
29.04.2020 – întâlnire cu primarul comunei Clejani, cu directorul Enel Distribuție Muntenia – Giurgiu. cu cel al Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (O.C.P.I) Giurgiu și cu liderul Asociației Partida Romilor Pro Europa – filiala Giurgiu, în vederea conectării la rețeaua de energie electrică pentru aproximativ 50 de familii de etnie romă care locuiesc pe raza localității Clejani.
28.04.2020 – întâlnire cu liderii comunităților de romi din comunele Ghimpați și Clejani, în vederea identificării de soluții la problemele cu care aceste comunități se confruntă.
25.04.2020 – vizită de lucru în municipiul și județul Giurgiu, la care au participat: secretarul de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Gheorghe Ștefan, directorul DAJ Giurgiu, Petra Ochișor și directorul ANIF, Dumitru Ardei. Temele vizate au fost: respectarea prevederilor ordonanțelor militare în domeniul comercializării produselor agricole, modul în care seceta a afectat culturile din județ, funcționarea sistemului de irigații și problemele întâmpinate de ANIF, operatori economici și asociațiile de udători din județul Giurgiu, starea fizică a unor stații din subordinea ANIF Giurgiu – cea de la Puieni, comuna Prundu, implementarea programului tomate;
– vizită de lucru în Piața Centrală din municipiul Giurgiu – sectorul producătorilor agricoli și zona de flori;
– deplasarea la Frătești, la unul dintre fermierii care are și o asociație de udători, Gheorghe Cireap; vizitarea unei stații de la Puieni și a unor suprafețe unde se irigă deja;
– conferință de presă, în cadrul căreia s-au prezentat puncte de vedere și s-au evidențiat preocupările Guvernului în scopul sprijinirii agriculturii.
16.04.2020, ora 9.00 – întâlnire de lucru cu conducerea deconcentratelor din județ – Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul Județean de Jandarmi.
07.04.2020, orele 14.00 și 19.00 – ședințe extraordinare ale Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Giurgiu (în sistem online).
07.04.2020, ora 10.45 – ședința Unității Locale de Decizie din cadrul Centrului Local de Combatere a Bolilor Giurgiu (în sistem online).