Concurs – ”Prefect și subprefect pentru o zi”

Instituția Prefectului – județul Giurgiu a organizat joi, 02 iunie a.c., concursul intitulat ”Prefect și subprefect pentru o zi”, adresat elevilor din liceele de la nivelul județului Giurgiu.

La concurs s-au înscris 10 elevi, cărora în prealabil le-a fost transmisă spre studiu o bibliografie, testarea cunoștințelor realizându-se pe baza unor întrebări tip grilă.

Câștigătorii concursului ”Prefect și subprefect pentru o zi” sunt: Guțe Alexandra Georgiana (Liceul Teoretic ”Tudor Vianu” Giurgiu) – locul I ; Dedeu Alexandra Georgiana (Liceul Teoretic ”Tudor Vianu” Giurgiu) și Drăghici Andrei Alexandru (Colegiul Național ”Ion Maiorescu” Giurgiu) – locul II.

Aceștia vor petrece vineri, 03 iunie a.c., o zi la sediul Instituției Prefectului – județul Giurgiu, alături de doamna prefect Florentina Stănculescu și de domnul subprefect Mirel Dragoș Brăgaru, prilej cu care vor avea posibilitatea de a cunoaşte în detaliu activitatea desfăşurată în cadrul Instituţiei pe parcursul unei zile obișnuite de lucru.

Toți elevii care au participat la acest concurs au primit diplome de participare și un mic cadou din partea organizatorilor.

Felicitări tuturor și mult succes pe viitor, indiferent ce carieră profesională veți îmbrățișa!